Hostingpakketten

Bijna 3.000 bedrijven kiezen voor hosting van MoveNext. Zij gaan voor betrouwbare en veilige servers en uitstekende service. En ze dragen bij aan duurzaamheid.

Premium is het meest complete pakket. Naast veel ruimte voor uw eigen website.

Met Professional hosting heeft u een degelijk basispakket dat u op maat kunt uitbreiden met.

Een eigen server geeft u de mogelijkheid om uw applicaties, meerdere websites of bijvoorbeeld een beveiligd intranet te hosten. Naar het onderhoud van de server heeft u geen omkijken.

Duurzame hosting

Sinds 1 juli 2007 biedt MoveNext uitsluitend duurzame hosting op energiezuinige servers. Door slimme aanpassing van de infrastructuur en investering in zeer zuinige servers verminderde MoveNext de CO2 uitstoot met 30%. Alle overige CO2 die vrijkomt door haar servers en bedrijfsvoering compenseert MoveNext via samenwerking met de Klimaat Neutraal Groep.

Welkom bij “Reserveer Domeinnaam NU!”

Wij zijn gespecialiseerd in goedkope, snelle en betrouwbare hosting voor particulieren en bedrijven. RD.NU beschikt over een professionele Helpdesk voor al je vragen, en biedt vele uitbreidingsmogelijkheden en extra’s op alle producten. In het productoverzicht staat alle informatie over de producten.

Klanten kunnen op Inloggen

Op onze bestelpagina kun je domeinnamen registreren en indien gewenst daarbij de producten bestellen. Ook kun je je huidige domein verhuizen.