Als u de hosting-industrie wilt verlaten, zijn wij er om u te helpen. Soms wordt het runnen van een hostingbedrijf overweldigend of te duur voor één persoon of een klein team. Wanneer dit gebeurt en u zich realiseert dat u wilt, bieden wij een oplossing, ongeacht uw reden om de branche te verlaten. Of u nu geen plezier beleeft aan het bieden van ondersteuning of dat uw bedrijf simpelweg niet het inkomen oplevert dat u had gehoopt, we zijn geïnteresseerd.

We willen niet alleen onze business laten groeien, maar we willen u ook een oplossing bieden om door te gaan naar de volgende fase van uw zakelijke leven. Soms is het nodig om uw hostingbedrijf te laten gaan, maar u wilt uw klanten niet teleurstellen.

Wij bieden een geweldige thuis voor uw klanten door een uitstekende klantenondersteuning, volledige migratie met zeer weinig downtime en de mogelijkheid om hun activiteiten met die van ons te laten groeien. Elke acquisitie is uniek en we begrijpen de verschillen. Ons team behandelt alle nieuwe overnames als nieuwe kansen. We gebruiken een professionele aanpak om ervoor te zorgen dat uw harde werk niet wordt verspild.

hosting bedrijven te koop.