GTST is een programma op de Nederlandse Televisie waar dagelijks flink wat mensen op afstemmen. Het gaat over een groep mensen die leven in het dorp genaamd Meerdijk. Binnen dit dorp vinden dagelijks veel rumoer plaats en ze zouden het dan ook beter alleen slechte tijden kunnen noemen. De drama die hier dagelijks voorbij komt is niet van super hoor niveau te noemen. Maar, als er wel meer dan 800.000 mensen dagelijks naar kijken zal er toch wel een vorm van enthousiasme en idee achter zitten.

GTST wordt dagelijks om 2o:00 uitgezonden op RTL4 en daarbij worden elke dag de GTST shortie en GTST Gemist online gezet. 

NU zien wij dit ook online. Wij hosten een platform waarop dagelijkse deze GTST shortie en GTST gemist gepost word. Daarnaast worden er verschillende GTST fragmenten gedeeld welke niet op de uitzending te zien zijn. Zeker de bloopers vinden wij ontzettend leuk om te bekijken. Echter met zoveel bezoek moet je wel zorgen dat de hosting van deze website op orde is. Met enige regelmaat komt voor, vooral na de uitzending van GTST om 8 uur, dat er honderden bezoekers tegelijk op de website zitten. Tot nu toen hebben we dit allemaal perfect weten af te vangen.