Magento hosting.

Magento is een E-commerce platform die sinds 2008 op de markt is gebracht door Varian INC. Daarna is dit prachtige packet voor 51% in handen gekomen van de EBAY organisatie. De partij die ook marktplaats heeft overgenomen in Nederland.

Om Magento goed te kunnen HOSTEN hebben wij een Magento hosting packet samengesteld. Die om zo goed mogelijk u webshop te kunnen laten draaien.

Magento, en zijn verschillende variaties, hebben nogal wat speciale aandacht nodig om op een snelle en adequate manier te werk te gaan. Het Magento packet is zo uitgebreid dat een normale hosting helaas niet afdoende zal zijn om een geode snelle webshop te kunnen presenteren.

Wij hoeven daarbij niet uit te leggen dat een snelle webshop juist meedraait in een geode conversie voor de Magento webshop.

Wij van Hostprovider willen daarmee graag met u meedenken. Dit betekend dat u voor een hosting packet voor Magento contact met ons op moet nemen zodat wij u direct kunnen verder helpen.

Hostingpakketten

Bijna 3.000 bedrijven kiezen voor onze  hosting. Zij gaan voor betrouwbare en veilige servers en uitstekende service. En ze dragen bij aan duurzaamheid.

Premium is het meest complete pakket. Naast veel ruimte voor uw eigen website.

Met Professional hosting heeft u een degelijk basispakket dat u op maat kunt uitbreiden met.

Een eigen server geeft u de mogelijkheid om uw applicaties, meerdere websites of bijvoorbeeld een beveiligd intranet te hosten. Naar het onderhoud van de server heeft u geen omkijken.

Duurzame hosting

Wij bieden uitsluitend duurzame hosting op energiezuinige servers. Door slimme aanpassing van de infrastructuur en investering in zeer zuinige servers verminderde uitstoot met 30%.

Welkom bij “Reserveer Domeinnaam NU!”

Wij zijn gespecialiseerd in goedkope, snelle en betrouwbare hosting voor particulieren en bedrijven.

Op zoek naar een IT vacatures zoals vacature systeembeheerder ? Kijk even op ITProgrammeur.com